Nem Objektív Tájékoztatás

Csúsztatás itt: szerk.ugar@gmail.com

Ez van most

Budapest légszennyezettsége

Igényes Humor

Hyperlátogatottság

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Sem a talpmasszázs, sem az agykontroll...

2008.06.06. 08:29 kovács andrás \"totya\"

 Először is, szépen csendben, a monitor előtt ülve tegye fel a kezét mindenki, aki szerint a managerek, illetve hoppá, bocsánat... szóval: menedzserek egy meglehetősen irritáló fajtája a földnek. Hülye, vastag műanyagkeretes szemüvegeket hordanak, valamilyen rejtélyes ízlésficamnál fogva azt hiszik, hogy csak rózsaszín ingben ember az ember (esetenként kis fehér csíkokkal, a "hozzáillő" pink, mályva, vagy magenta [!] színű nyakkendővel - ez utóbbival kapcsolatban jegyezném meg azt a klasszikus tréfát, hogy az igazi férfi csak 16 színben lát, mint a Windows alapbeállítás, tehát a felsorolt árnyalatok közt nem tud különbséget tenni), továbbá ott a Mozart-cipő, ami ad 1.: férfiakon különösen vicces, mert kopog, mint a magassarkú, ad 2.: kissé felfelé áll az orra, amitől minimum középkori bohóctréfák jutnak eszébe a jóérzésűbbeknek, ad 3.: már Mc Hammer idejében is gáz volt. Aztán a nők: körömcipőben vezetnek, telefonálás közben, mert persze a telefon minimum a fejükre van nőve, de legalábbis a kezükben tartják akkor is, ha nem beszélnek senkivel, mert ettől fontosnak látszanak. Húsz méterről allergén pacsuliszaguk van, bogárszemüveg fedi el a fél arcuk, és általában szinglik (ami nagyjából azt jelenti, hogy frigidek, és a kutya sem kíván velük hosszabb távon együtt lenni). Mindezt látva hát érhető, ha azt gondoljuk, menedzsernek lenni egyfajta betegség, nadehogy erre még külön ágazat is települjön? Ugyan lentebb már írtuk, hogy az egészségügy azért mégicsak biznisz, de hogy éppen a menedzserszűrés lesz az év slágere, azt akkor még nem tudtuk. Bár a menedzserbetegséget egy ideje már emlegetik, nem gondoltuk volna, hogy ennyire komoly a helyzet. Pedig van benne valami, és már áldhatjuk is az Urat, hogy nem menedzsernek születtünk, és persze az általános sajnálkozás is úrrá lesz rajtunk: a mobilozástól agytumoruk lesz, a hülye cipőktől viszeres lábbal kell járniuk, a sok munkaebéd (a reklám szerint 360 óra/per év) megterheli a gyomrukat. Ugye milyen rossz lehet?

 Úgyhogy azt javasoljuk, mindenki szálljon magába, tegye össze a két kezét, és aztán igyon egy bubimentes ásványvizet, vagy juice-t (neadjisten dzsúzt) szerencsétlen embertársaink egészségére!

 

Szólj hozzá!

Címkék: magyar ugar fogyasztóvédelem szánalom buzi e vagy? bubimentes

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarugar.blog.hu/api/trackback/id/tr58506279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása