Nem Objektív Tájékoztatás

Csúsztatás itt: szerk.ugar@gmail.com

Ez van most

Budapest légszennyezettsége

Igényes Humor

Hyperlátogatottság

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Kőkemény a kuruc.info

2007.10.26. 11:17 kovács andrás \"totya\"

 A hídblokád mindenre elszánt szervezői igyekeznek mindig maximálisan tökösnek, és keménynek látszani, de valahol mélyen ott bújkál lelkükben a gyermeki rajongás a múlt egyes dolgai iránt. Érdemes körülnézni például a linkek között, mert olyan csodálatos dolgokra bukkanhatunk, mint a Magnum rajongói oldal... Igen, ez az amerikai krimisorozat Tom Seleckkel. Kőkemény!

 

 

 

 

 Aki nem hiszi, járjon utána! Hasonlóan tanulságos az ugyanitt fellelhető, Tina honlapja névre hallgató gyöngyszem. A sok turulmadar.gif, és egyéb gagyi animáció közül a Móka menüpont tartalmát ajánlom a hasznos időtöltésre vágyóknak!

4 komment

Címkék: kuruc.info hungarista szánalom

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarugar.blog.hu/api/trackback/id/tr40208670

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rodimus Prime 2007.10.26. 21:35:35

Megnéztem a honlapot, király. Bekukkantottam a mókákba is. :)
Munkásember? Nagyon jó! Az alkoholszimulátoron pedig egész jól teljesítettem! Akkor én nem fogok úgy járni mint a videón? :)

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2007.10.26. 22:07:57

"gyermeki rajongás a múlt egyes dolga irátn..." és itt van a kutya elásva... sajna nem csak náluk, hanem pl orbánnál is megfigyelhető a régi Kádár beütés...

martyn 2008.07.16. 13:08:35

meleg vok
süti beállítások módosítása