Nem Objektív Tájékoztatás

Csúsztatás itt: szerk.ugar@gmail.com

Ez van most

Budapest légszennyezettsége

Igényes Humor

Hyperlátogatottság

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Szexi szippantósok, avagy Zöld Szürreál...

2008.06.16. 17:18 kovács andrás \"totya\"

 Azt mindig gondoltuk, hogy a harcos zöldek azok valamiféle álomvilágban élnek, egy olyasfélében, ahol tök normálisnak számít, hogy csak azért kimegyünk az óceánra, hogy ráláncoljuk magunkat valami tankerre, aminek a legénysége ettől sírva röhög két napig, így aztán áll a meló. Addig sem szállítják azt a csúnya olajat, ami nélkül ugye befagyna a seggünk, meg leállna a közlekedés (Az olajszennyezéssel kapcsolatban mindenkinek érdemes megnéznie minden idők legviccesebb interjúját az Ugar TV-n). De ez, na ez már "atomos szürreál", hogy a népszerű Napirajz blogot idézzem ide hirtelenjében.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Magyarország amúgy is élen jár a gerillamarketingben (példa1 és példa2), de ez még a valamirevaló exploitation filmeken és gagyihorroron nevelkedett gyomornak is sok. Tegyük hozzá azonban, hogy szürreálban azért még mindig vannak jobbak! A brüsszeli képviselőknek meg lehetne némi humorérzéke! Ha a plakát ellen szót emelő Corien Wortmann-Kool valóban a Nőjogi és Esélyegyenlőségi Bizottság tagja, akkor igenis küzdjön a női egyenjogúságért. A nők teljesen egyenértékűek a férfiakkal, így ők is lehetnek szippantósok, ha kedvük tartja, akár toplessben is - merje csak valaki megtiltani! Rögtön szólunk az ombudsmannak! Úgyhogy kiáltsuk ki együtt a fénybe:

 Női szippantósokat akarunk, fehérneműben, azonnal! Bikinis nőket a bányákba, hálóinges nőket az útépítéshez, nőket latexben kapálni! Aki magyar, velünk tart! És az lesz ám csak az igazi szürreál! 

11 komment

Címkék: magyarország olaj magyar ugar fogyasztóvédelem ez most mi? buzi e vagy? balhé&buli

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarugar.blog.hu/api/trackback/id/tr71524077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Su_n · http://firkak.blog.hu/ 2008.06.16. 20:22:48

"latexben kapálni" megmutatod, hogyan kell? Végig nézném amíg pár sor szőlőt végég gazolsz benne. :D :D :D

Ofélia . 2008.06.16. 21:01:00

Aki ezt tette minden aljasságra képes aprópénzért.

Stábbal tokkal vonóval.

mizie 2008.06.16. 21:46:36

bikinis nőket mindenhova!

kutya 2008.06.16. 23:38:01

hülyegyerek a férfiak sem csipendéles cuccban dolgoznak, primitív elképzeléseid vannak az egyenlőségről

madass · http://madass 2008.06.17. 02:43:32

skacok basszátok meg!
arról beszéljünk ami van!
ha a mosópor, sör, tampon, kávéatómta, szivargyújtó.... pöcsömet azért veszi a tajparaszt mert jó a húsiparipicsa, akkor, ez vonatkozik arra is, hogy azé' véggyük meg a rábát, mert jó csaj aki felhívja erre a figyelmet. mi vagyunk a perverzek!
lehet felháborodni, meg egyenlősizni, de ez igenis üt mint a pereces a boxmérkőzésen.
aki meg nem érti, legyen fiú, vagy lány, vagy hermaforditva, tegye a kávéjára a bőripari válladékot.
nabasszameg

madass · http://madass 2008.06.17. 02:47:14

azé írok hejtelenül mer helyesen unalmas.

Zsanpapa 2008.06.17. 07:48:27

lool egy ilyet kérek otthonra!!
Must have!

Áhoy 2008.06.17. 07:57:18

Én csak azt nem értem, hogy mé a csizmábú vonnya ki a a zoxigént...

Kazimír 2008.06.17. 08:00:04

Én nem tudom hogy néz ki ez a Corien Wortmann-Kool, de feltehetően rusnya, mint L. Ildikó, és aludni is kezeslábas overállban megy. Legalábbis olyan feministát még nem láttam, akit megkívántam volna.
Mint tudjuk, minden reklám eléri a célját, ha meghökkent, és beszélnek róla az emberek. Itt is ez a helyzet. És igen, kedves lányok/hölgyek/asszonyok - a férfiaknak - majdnem minden eladható meztelen nőkkel. Tessék meglepődni!
süti beállítások módosítása