Nem Objektív Tájékoztatás

Csúsztatás itt: szerk.ugar@gmail.com

Ez van most

Budapest légszennyezettsége

Igényes Humor

Hyperlátogatottság

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Nemzetközi Ugar - Tudásalapú kampány?

2008.06.24. 14:32 kovács andrás \"totya\"

 Személy szerint imádjuk a gerillamarketinget, mert néha nagyon vicces eredményeket szül. De nehogy azt higgyék, hogy ez csak kis hazánkban van így. A mostanában nálunk is sokat emlegetett USA is élen jár az elmés ötletekben, így a konzervatívok nem kisebb dologra vállalkoztak, mint hogy saját értékrendjüknek megfelelő Wikipédiát hozzanak létre, Conservapedia néven.

 Van itt minden, ami szem-szájnak ingere: hibák tömkelege a Wikipédiából, amit ugye csúnya liberálisok szerkesztenek, aztán sokatmondó bejegyzések Obamáról és McCainről. Míg előbbiről megtudhatjuk, hogy nem hajlandó lecserélni randa iszlámista nevét (Barrack Hussein) egy szebben csengő keresztény névre, addig McCain az igaz baptista képében tűnik elénk. Obama bizony nem nehezítené gyermekei életét nem kívánt unokák felnevelésével, míg a "lehető legkonzervatívabb" McCain bizony egy az egyben az abortusz ellen van. Mellesleg "a háborús hős" McCain teljes programját megtalálhatjuk a szócikkben (Political Views címszóval), ellentétben Obamaéval. Tovbbi hasznos infokat is kaphatunk, nem kisebb dolgokról, mint az Evolúció, Jézus, Kereszténység, Globális felmelegedés, Abortusz, Ateizmus, Homoszexualitás, stb... Már csak az érdekelne, mi a különbség a konzervatív és a liberális homoszexualitás között. Nos, a Biblia például nem szereti a buzikat, a konzervatívok szerint.

Szólj hozzá!

Címkék: fogyasztóvédelem szánalom buzi e vagy? világfalva nemzetközi ugar

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarugar.blog.hu/api/trackback/id/tr30536962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása