Nem Objektív Tájékoztatás

Csúsztatás itt: szerk.ugar@gmail.com

Ez van most

Budapest légszennyezettsége

Igényes Humor

Hyperlátogatottság

Friss topikok

Licenc

Creative Commons Licenc

Hyperlátogatottság - Fletó népszerűbb a szexnél...

2008.08.31. 18:44 kovács andrás \"totya\"

 A médiafogyasztók birkák. Ezt mindannyian tudjuk, és természetesen eme szabály alól a blogíró sem kivétel. Jómagam is azok közé tartozom, akik a "Legolvasottab az Indexen" statisztikához hozzájárulnak (csak a tárgyilagosság kedvéért, ma ezek a legnépszerűbb címszavak: "kiürítés", "fojtogató", "meztelenül", "őrjöngeni"). Az olvasó ugyanis éhezik a botrányra, a bulvárra, és a szaftos történetekre. Szeretünk botránkozni, valljuk be, és mi is lenne ennek ékesebb bizonyítéka, mint az olvasottsági mutató. A nyár vége felé közeledvén számot vetettünk magunkkal, és röpke statisztikát készítettünk azt illetően, mi mennyi olvasót vonzott. A legolvasottabb bejegyzéseket egy-egy jellemző címkével láttuk el, mellettük pedig az oldalletöltések számát láthatják. A statisztika eredményei szerint a manipuláció vajmi kevés embert érdekel, de a rabszolga szóra már jobban buknak, még ha csak színpadi történésről is van szó. Érdekes az is, hogy többeket érdekel a ba*ás, mint a puszta szex, de a szexnél is sokkal érdekesebbek a zsidók. Viszont a népszerűségi lista csúcsán ki is álhatna más, mint az egyes számú közellenség: Fletó

 

 

 

 

 

 

 

 

 A jövőben az oldaldobozok közt látható Hyperlátogatottság menü pontra kattintva érhető el az aktuális tetszési index az egyes témák közt. Reméljük, hamarosan Orbánt is az elsők között üdvözölhetjük! (kiöltött nyelvű szmájli)

9 komment

Címkék: fletó irónia viki blog dolgok minőségi szórakoztatás

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarugar.blog.hu/api/trackback/id/tr60642310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kenyszerjogasz 2008.09.02. 12:53:07

egyszerű.

amikor az ember kiismeri az indexes címadási technikákat, a százhuszonötmilliomodik "jó keményen szereti csinálni a p*rnóceleb" típusú, mélyenszántó tartalmat sejtető cikkekre reá sem sz*rik.

persze velem is van olyan, hogy felizgat a kérdés: "ez az anyag vajon ez alulmúlja-e a várakozásaimat?". valószínűleg ez tartja másokban is fenn az érdeklődést a hasonló címkék iránt, emiatt marad listán.

GayBears · http://gaybears.blog.hu/ 2008.09.02. 12:59:07

Ez kedves.... a buzi hogy nincs a topban :)

kovács andrás \"totya\" 2008.09.02. 13:02:42

a buzizás a kommentek közt népszerű szokott lenni :), de hát ez már csak egy ilyen világ

Petyaman 2008.09.02. 13:15:22

Látjátok ezt is elkúrtuk!

inszeminator · http://inszeminator.blog.hu 2008.09.02. 13:36:52

A birkák nem médiafogyasztók. Az ujságpapirost is kikerülik. Megkérdeztem a nagyobbikat mi a véleménye Fletóról. Csak nézett azzal az okos nagy szemével, és nem válaszolt. Nem volt nálam alma, lehet, hogy azért. Egy tudós kisérlet szerint legalább ötven szót felismernek.... És a médiafogyasztók....?

Váherlik Apolka 2008.09.05. 11:26:53

Nah! Manipulatíve hatást gyakorol ránk a média, ezért a legtöbb ember kiosztaná rájuk a halálbüntetést (gondoljunk csak Győzőre és családjára, egyszerre egyet értünk). A befolyásolásból fakadóan rabszolga vagy inkább zombi módra dülöngélünk a média csatornái előtt és próbáljuk szexxel elbaszni az időt, de nem megy mert a jobboldali őrültek a baloldaliakat toszogatják inkább..de nekünk ott a miniszterelnök aki végképp elbassza még azt a kevés kis szexet is amit néha kikönyörgünk magunknak a tv shoppon csüngő asszonykától...

BiteFight 2008.10.23. 16:48:27

Wazze, ingyen pokolkristály. Orosz szerver, napi 6 db-ot ad. Csinálni kell egy kamu e-mailcímet, azt kell megadni a második mezőbe, az elsőbe a név megy. Legördülőből ne felejtsd el kiválasztani a szerver nevet. Pl.: s9.bitefight.hu; Utána katt a nagy zöld gombra és kész. Van, hogy negyed órát várni kell, de nekem eddig még mindig megjött. Nagyon durván tolják az oroszok s5.bitefight.hu/c.php?uid=26162
süti beállítások módosítása